Néhány munkánk

Tekintsd meg referencia projektjeinket

Nyitottak és fogékonyak az innovatív megoldásokra. Emellett rugalmasak is, amikor valami gyorsan kell, vagy máshogy kell. Minden esetben többet nyújtanak annál, mint ami az elvárásom volt.
Dr. Cseh Gellért
CEO, MediFood International
Megbízható, profi csapat. Szép munkát végeztek. Én csak elmondtam, hogy mit szeretnék és egy egyszerű, könnyen használható, stabil rendszert kaptam, ami azóta is sikeresen működik a támogatásukkal.
Sándor Zsolt
CEO, Gill & Murry

NMHH

Monitoring rendszer a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részére

A feladat az volt, hogy az NMHH vidéki mérőállomásain működtetett mérő berendezések állapotát figyelő rendszert alakítsunk ki, amely az esetleges leállásokról azonnal értesíti a központban tartózkodó operátorokat. A mérési pontokon telepített gyűjtő alkalmazások a központi monitoring szerver felé szolgáltatják a helyi adatokat a lehető legkisebb hálózati terhelést felhasználva. A rendszer feladata továbbá, hogy a mozgó kollégák is értesüljenek a rendszert érintő eseményekről a monitoring rendszer mobil alkalmazása segítségével.

MijnJob

Oktatás támogató rendszer holland partnerünk megbízásából

Hollandiában rendkívül elterjedt a folyami hajózás. A hajókon diákok is feladatokat töltenek be, akiknek az oktatásáról is gondoskodni kell. A projekt feladata egy olyan menedzsment rendszer kialakítása, amely segítségével az oktatási szervezetek követhetik és menedzselhetik ezen diákok tanulását és előrehaladást. A rendszer több szerepelőt is kiszolgál: tanuló, oktató, szülő és oktatási intézmény. A rendszer fontos eleme a mobil alkalmazás, amelyen az egyes felhasználók követik és dokumentálják a folyamatokat.

My-Mate

Fogyatékos emberek támogatására, holland partnerünk megbízásából

A Holland állam által támogatott megbízásból egy olyan rendszert kellett kialakítanunk, amely közepesen értelmileg sérült emberek hétköznapi életét támogatja. Az alkalmazásban helyett kapott egy könyvelési modul, amely segítségével a bevételeiket és kiadásaikat követhetik, egy hétköznapi tevékenység támogató modul, és egy naptár. Minden funkciót a segítője is meg tud tenni. Az azonnali segítségkérés a mentortól is minden képernyő részét képezi.

Onlinet

Mobil alkalmazások és felhasználói felületek

A feladat egy olyan mobil alkalmazás elkészítése volt, a megbízó által fejlesztett rendszerhez. A grafikai megjelenésnek szerver oldalról módosíthatónak kellett lennie, bizonyos korlátozások mellett. Ez lehetővé teszi azt, hogy különböző pénzintézeti megrendelők saját arculatukkal reklámozhassák a testreszabott app-ot. Az alkalmazás feladata megjeleníteni a közeli fiókokat egy térképes keresőn, majd a kiválasztott fiókhoz sorszámot generálni. A sorszám húzás alkalmával az alkalmazás megmutatja a várakozók aktuális számát és a várható várakozási időt is.

mForm

Az eRise saját fejlesztésű munkalap/űrlap rendszere

A rendszer az irodai asztaloktól távoli munkavégzést támogatja mobil eszközökkel alkalmazásával. Minden vállalat minden tevékenységéről munkalapokat vezet, amely dokumentálja a működést és üzleti adatokat szolgáltat a döntéshozók felé. Jelenleg a legtöbb vállalatnál a munkalapokat papír alapon vezetik, amely aztán a központba kerül, ahol az adatrögzítők excel táblákba vezetik fel. A folyamat, amelyben a munkalap a kitöltéstől a döntéshozóig eljut, több napig, akár hetekig is eltart, nem beszélve arról, hogy a nem, vagy helytelenül kitöltött űrlapok és a rögzítésnél történő elütések rendkívül pontatlan adathalmazt eredményeznek. Az ezen adatok alapján született döntések nem kellően megalapozottak.

Kérj ajánlatot és személyes konzultációt
Írd meg nekünk a projektedet!