Android fejlesztés

Android alkalmazásokkal erősítené vállalata szolgáltatásait?
Fejlesztő partnert keres Android alkalmazások kivitelezésére?

Az utóbbi időben az okostelefonok száma robbanásszerűen növekszik Magyarországon és világszerte. A mobil készülékek piacán az Android a 3,9%-ról (2009) 22,7%-ra (2010) növelte piaci részesedését.
A felhasználók a média tartalmakat már nemcsak a weben, hanem a mobiljukon is el szeretnék érni. A mobil alkalmazások a leggyorsabb információforrássá váltak.
Egyre több ember tölt le nap mint nap mobil alkalmazásokat, amelyek használata a mindennapjaik részévé válik. A Social media-ban való aktív részvétel kiterjedt a mobil készülékekre is.

Hazánkban a magyar nyelvű mobil tartalmaknak csak elenyésző része érhető el az információra éhes emberek számára, amely hatalmas lehetőségeket nyit meg a helyzetet felismerőknek.

Lovagolja meg Ön is ezt a növekvő trendet. Bővítse vállalata szolgáltatásait Android alkalmazásokkal! Olyan megoldást kínálunk Önnek, amelynek keretében teljes körűen megvalósítjuk az Ön nagy Android-os ötletét, a kitűzött határidőre, a tervezett erőforrásokkal.

KÉRDÉSEK
amelyek Önben is felmerülhettek

  • Mégis hogyan tudnám én ezt a lehetőséget kihasználni?
  • Már van ilyen és én még nem használom?
  • Milyen területeken lehetne ezt hatékonyan alkalmazni?

A következőkben megemlítünk néhány ötletet! Tekintse meg és válasszon!
Vagy ha egy új gondolatot sikerült elindítanunk Önben, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen bővebb információt vagy személyes találkozót!

MÉDIA PORTÁL

Legyen ott naprakész információival a felhasználók zsebében a nap 24 órájában. Tegye lehetővé a felhasználók számára, hogy a mobiljuk segítségével is meg tudják osztani az Ön szolgáltatását.


PROGRAMFÜZET

Publikálja esemény naptárát/ programfüzetét közönsége számára. Tegye lehetővé, hogy ügyfelei könnyedén, egyetlen mozdulattal beillesszék az Ön eseményét a saját mobil naptárukba.


KUPON ALKALMAZÁSOK

Tegyen szert új vevőkre. Adjon kedvezményeket ügyfeleinek, és motiválja őket további lehetőségekkel, hogy megosszák az Ön szolgáltatását ismerőseikkel.


MENEDZSMENT MEGOLDÁSOK

Kövesse vállalati rendszereit mobil eszközökről is. Legyen naprakész bárhol, bármikor.

ÜGYVITELI ALKLAMAZÁSOK

Legyen riportálási rendszereinek mobil felületei, hogy kollégái bárhonnan azonnal friss információkkal lássák el Önt. Így a naprakész adatok ismeretében tud felelős döntéseket hozni.


ÖTLETES BRAND JÁTÉKOK

Tegyen szert új, hűséges vevőkre ötletes, humoros játékokkal, amelyek az Ön brand-jét erősítik, vagy termékét/szolgáltatását népszerűsítik.


KVÍZ ALKALMAZÁSOK

Kérdezze meg a piacát, tegyen szert információkra játékos formában. Mobil megoldások segítségével rendszeresen piaci információra tehet szert.


ÜZENŐFAL

Tegye lehetővé ügyfelei számára, hogy üzeneteket küldjenek az Ön üzenőfalára. Így nemcsak a vásárlói hűséget növelheti, hanem egy kommunikációs felületet is nyit feléjük.

Egyedi elképzelések megvalósításában is állunk rendelkezésére! Akár webes rendszerekkel együtt is megvalósítjuk az Ön ötleteit! Az eRise MobileLabs több külföldi és multinacionális referenciával is rendelkezik. Szolgáltatási palettánk minden bizonnyal az Ön igényeit is kielégíti.
Legyen az elsők között! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen személyes találkozót, vagy referencia listát!